Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min bror skrattar åt mig ibland, liksom en del andra människor. Trots att de ställer en helt seriös fråga och jag å min sida bara förhåller mig till sanningen på just mitt eget lilla vis.


Min bror och jag är olika





Jag kan exempelvis svara på hans undran över att klockan på hans arm visar på en tio minuter i fem, medan mitt eget armbandsur samtidigt visar på kvart över sju.
- Skillnaden mellan våra två klockor, kan mycket väl vara den att i ditt ur det sitter ett fortfarande aktivt batteri, och att det i mitt ur visserligen finns ett batteri, bara att det slutade fungera redan för flera år sedan.




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 562 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-05-26 22:36



Bookmark and Share


  ULJO
Tiden är oväsentlig. Den bara går och går. Att kunna stanna den är ju en stor kunskap. Var rädd om den.
2019-05-27
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP