Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Hon Hon Hon

 

Det berättas att hon är 

där hon hör hemma 

Havet är redo att ömsa

sina vågor 

Hennes styrka är åter

redo att bära 

Hon låter sin stämma 

ljuda över nejden 

Hon är en skönhet 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Elaine.S VIP
Läst 477 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2019-05-26 23:21



Bookmark and Share


  christian hüls VIP
dikten
en skönhet
den med
2023-08-09

  Ciralina eller Annmari Nyzell VIP
Jag tänker att det är älven
som är hon.
Lätt att falla i beundran inför energin i ett levande vattenflöde
Jag gav ju tjärnen min hyllning nyss.
Tack
2021-01-09

  Hon kallar sig poet VIP
Allt som börjar med hon eller han, hen som i människan...blir till skönhet :)
2020-11-17

    ej medlem längre
Är det en segelbåt som prövar vågen? Eller en sjöjungfru som lockar sjömannen allt längre ut på havet? Oavset så griper din text tag i mig. Som alltid!
2020-03-29

  Gunnar Hilén VIP
Ja det är hon !
2019-12-10

  Gin83
Åhh underbar
Vacker trolsk o med ett visst sagostråk
Så stämningsfull
Blir en viss mystik kring de visuella tankarna
Älskar denna
Oerhört bra
2019-05-27

  Rafmagn VIP
Starkt och vackert!
2019-05-26
  > Nästa text
< Föregående

Elaine.S
Elaine.S VIP