Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"Utsikt"



Du kan rida ut din
Storm

Du kan överleva
Mörker och kyla

Men aldrig leva
Utan en dröm

I ditt inre

Och plågoandar
Kan försöka pina
Livet ur dig

Men aldrig fånga
Det heligaste

Älskade människo
-barn

Den tar du med dig
När du lämnar allt

En dröm som trots
Att den kanske
Liknade andras

är och kommer
Att vara bara din

Som en dröm I en dröm


När du traskar fram

En disig september
morgon på en grusväg

På väg att förverkliga
Dina tankar

inuti. ..

mellan evighetens
rofyllda tidsfördriv









Fri vers av Sefarge VIP
Läst 190 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-05-27 00:09



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Underbart vackert och tänkvärt om de drömmar vi äger. Ingen ta dem ifrån oss.
2019-05-27

  Kungskobran VIP
Dina tankar kan någon aldrig ta ifrån dig
2019-05-27

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
The Long and winding road....
2019-05-27
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP