Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rimstugan!

Hur ser rimstugan ut?
Ditt sommarhus?
Har det hämtat inspiration från några av de ledande dockhusen, i trakten?
(Dvs Facebook)




Bunden vers av Mim
Läst 135 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-05-27 06:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim