Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ledande Mäklare!

Det fanns en ledande mäklare i trakten.
Som endast sålde dockhus.
Man kunde tro att de var billiga, för att de var dockhus, men Åh nej!
Dockhus som fanns kvar. Var en raritet.
Och med det ökade priserna.
Den som köpte dockhuset; Dockhuset med det stora D, tänkte...
Jag har inte råd med ett riktigt hus, men trots att jag har köpt ett dockhus, vet jag att ett dockhus är få förunnat.
Hon hade köpt dockhuset ur egen ficka, och kände sig stolt.
Hon tänkte, att hon hade större planer än dockhuset, än så!
Dockhuset var bara första steget,tills en dag, när hon skulle köpa sitt drömhus.
En dag, tänkte hon.
Vägen till det stora dockhuset var en smal tankestig.Hur skulle hon nå? Sina drömmars mål!
Genom att en okänd väg öppnades för henne, hon tänkte till....
Så blev hon dockhus-vloggerskan, som visade upp saker som hon hade samlat till sitt dockhus, och ständiga förbättringar, som hon gjorde på sitt hus, för allmänheten, eller för den skara av människor, som var liten till en början.
Jaså? Det var därför som dockhusen var så dyra? Tänkte hon.
Med tiden växte rörelsen, som det kom att bli, hennes youtube-kanal, hette; Ett ledande dockhus. Och med tiden skaffade hon sig flera små hus.
Och hon utbildade sig till en mäklare, som sålde riktiga hus. Så blev hennes dröm om ett riktigt hus sann. Tänk att allt börjat med ett dockhus, och hennes intresse för dockhusen slutade inte För det. Hennes hobby handlade fortfarande om husen i miniatyr.




Bunden vers av Mim
Läst 110 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-05-27 06:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim