Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Små eller stora frågor, avgör själv?!!!


När konst artar sig genom en röd tråd.

Att tänka utanför boxen är väl att bryta mönstret, och den röda tråden? Ty boxen består av den röda tråden.

Kultur-elit, är väl inte bara de som har ett totalitärt inflytande i konstvärlden, utan även de som följer konsten på ett allvarsamt sätt?

Konst, kan väl också vara, att lekande leka med konsten, men i övrigt följa med konsten, med ett allvar?
Och stundom finnes idoler.
Kanske de som är lika dig själv, att uttrycka sig?
Söker du sig till det sällskapet? De likartade?
Eller de olikartade?




Bunden vers av Mim
Läst 134 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-05-27 06:24



Bookmark and Share


  danne //
Att gå över gränsen - är liksom hotfullt
Att måla utanför ramen - är ok nyskapande och vågat

Ja att tänka utanför boxen -frågan är vad boxen innehåller om den har denna röda tråd där, den kanske är som en liten klump med knutar vilket gör att tråden inte längre är en tråd utan en liten klump med knutar ..
2019-05-27
  > Nästa text
< Föregående

Mim