Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Flyg fri

 

Känner ditt hjärtas

bristningar i min hud

 

frilägger andetagen

som inte är mina

 

låter dem flöda 

mot dunklets brunn

 

syrenerna vajar

i fåfängt lugn

 

lämnar hopp

till en förlösande tår

 

vadar en stund

i förlorad tid

där ljudet

från små klockor

väcker förtröstan

till liv

 

en uppmaning

trampar i nacken

 

flyg i våren

flyg fri




Fri vers (Fri form) av Fem hjärtan VIP
Läst 245 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2019-05-27 06:38



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Underbart skaldat! :)
2019-06-07

  ResenärGenomLivet VIP
Frihet...något att kämpa för...mycket fint...
2019-06-01

    Dan Myrbeck
Instämmer!
2019-05-28

  Alysse VIP
Ljuvligt vackert skrivet!

2019-05-28

    Elisabeth Nilsson VIP
Fina metaforer om det levande, både i naturen och livet.
2019-05-27

  ULJO
Underbar poesi att vakna till.
2019-05-27
  > Nästa text
< Föregående

Fem hjärtan
Fem hjärtan VIP