Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Var inte rädd

Det finns inget att vara rädd för
mer än allt
så fortsätt att gå

En tusenmilafärd
börjar med ett steg

Och målet
är barndomens strand

Flykten kan inte hejdas
bara stanna upp
ett ögonblick

Döden
är lätt som en fjäder
och jag upprepar allt
någon annan
redan sagt




Fri vers av Ali D
Läst 367 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-05-27 06:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ali D
Ali D