Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Dö Facebook, Dö

 

Diktaturen triumferar
runorna de censurerar

facebookarna på nätet
ler nu kanske förmätet

i Zuckerbergs glasnost
kontrolleras din e-post

således dess fb-Ranger
snokar på i Messenger

på torra land går skam
med sin vän Instagram




Bunden vers (Rim) av Bodingen VIP
Läst 184 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2019-05-27 11:44



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Det är med FaceBook som med EU: ALLA borde gå ur!
2019-05-27

    ej medlem längre
Så sant: Diktaturen triumferar!
Bra skrivet!
2019-05-27

  Fulbergarn
Ha ha
bravo
du fick till ett riktigt snyggt slut :)
2019-05-27

  Tomas Karlsson VIP
:-D
2019-05-27

  Larz Gustafsson VIP
FaceBook är en fascistoid PK-klubb.
2019-05-27

  Öknens Ros VIP
Vi är ständigt övervakade, ingen kommer undan.
2019-05-27
  > Nästa text
< Föregående

Bodingen
Bodingen VIP