Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Pia där i ditt torn som hon med sina långa flätor ..


Ytliga begär ?

Jag behöver din närhet 

den som bor i dig 

där i ditt slott

 

Jag blir stående

hela tiden här

tittar upp mot 

gluggen.

 

jag längtar efter 

tänk om 

det blir idag 

bara 

en skymt utav dig

räcker

 

 

 

Älskar dig !




Bunden vers av danne //
Läst 292 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2019-05-27 09:19



Bookmark and Share


  Jojo
Mmm kärlek, eller förälskelse. Vacker beskrivning av hjärtats begär.
2019-07-04

  Bodingen VIP
Texten andas seriositet, bravo!
2019-06-24

    Askanden
Lycklig är du som håller en så kär
2019-06-21

  överlevaren VIP
Väldigt vacker dikt!
2019-06-08

  Mats Edin VIP
Skönt om vackert
2019-06-06

  Daniel_78 VIP
Vacker kärleksförklaring i bildrikt språk.
2019-05-28
  > Nästa text
< Föregående

danne //
danne //