Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

~~~~~~VIRTUELLA ORGASMERS POTENTIAL~~~~

En nätflörtis bristfälliga ord-
förråd,sträcka sig till : åh ! Ja !
ja ! oh ! som bekräftelse och
bekräftande på sin virtuella
potentials It-orgasmer,
när intet annat står till buds
In reality life.

En nätflörtis provokativa på-
bud,är föga uppeggande för
den mer realistiske,med krav
på äkta vara,som av naturliga
skäl icke är anpassningsbar
i den artificiella världen.

Den fantastiska fantasis van-
föreställning,
som i medryckande ordsvall,
må frambringa könsryckning-
arnas tillfredsställelse,
må väl varda lika förstelnad,
som ett svart hål på dataskärmen.



*




Övriga genrer av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 216 gånger
Publicerad 2019-05-27 10:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP