Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Isabelle brukade vara någon

som man kunde se upp till och lita på
En av de få
Men efter att hon började slå i sig heroin i venen
är det inte längre så
För nu har hon lurat och blåst så många så
Inte bra
Så numera är hon alldeles likblek och grå
Längtar väl upp till himmelen den blå, antar jag
för att på himmlaportens valv knacka på
Vill väl bara komma in till värmen igen
För så bra och dåligt man bara kan må
Kanske svårt för en annan att förstå
Men ändå
Tråkigt så
Och eftersom hon inte längre går att lita på, finns det
ju inget annat val längre än ett litet, hej då
Var rädd om dig, Isabelle...

Ken Cassel
27/5-2019




Fri vers av Ken Cassel
Läst 151 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-05-27 10:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel