Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Natur


Vårhaiku


vita luddets tid
aspens plan för fortsatt liv
eftervärld att vänta




Bunden vers (Haiku) av majola VIP
Läst 268 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-05-27 11:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

majola
majola VIP