Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Manipulation

Livet bör vara en seriös historia

och man blir beklämd

när man läser om och erfar

att människor som föddes 

några decennier efter andra världskriget

inte vet vad som hände under 30-och 40 talen

och inte känner till hur tyska folket manipulerades

politiskt av ett gäng som inte bara tog makten

över deras hjärnor och förstånd

utan även ville ta herraväldet

över övriga Europa och Ryssland

 

 




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Valter Örn VIP
Läst 185 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-05-27 12:33



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Det finns äldre människor också som inte känner till Andra Världskriget och vad som hände då. Eller är det kanhända förnekelsens slöja som döljer sanningen. Själv såg jag vid12 års ålder på TV sanningen om kriget, det var för mig otroliga grymheter och det fasansfulla som människor utsattes för.
2019-05-27
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP