Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Portaler

Ibland ser vi inte portalerna
som kan föra oss in i en annan verklighet.

Vi ser ned i marken,inneslutna i vår värld,
upptagna med det mycket viktiga.
Det viktiga,det mycket viktiga,som aldrig lyfter oss.
Utan binder oss i träldom.

Blott de heliga dårarna ser portalerna
som kan föra oss in i befrielse.




Övriga genrer av Frihetlige VIP
Läst 125 gånger
Publicerad 2019-05-27 12:33



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
De finns, ibland svåra att våga se
2019-08-11
  > Nästa text
< Föregående

Frihetlige
Frihetlige VIP