Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Impulsiv

 

 

kramen du ger

vill bara ha mer

värmeböljor svallar

när kärleken kallar

närhet blir glödhet

vem vet, vem vet

denna hemlighet




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 128 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-05-27 15:27



Bookmark and Share


  överlevaren VIP
Det glöder om orden i en het text!
2019-05-27

  Bodingen VIP
Amor vet
2019-05-27

    Elisabeth Nilsson VIP
Låter underbart!
2019-05-27

  Fulbergarn
Åh, härligt!
2019-05-27
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP