Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Folk är sig lika i alla tider

När man ser tv-serien Hitlers innersta krets

så kan man genast associera med människor

som ska samarbeta på en arbetsplats

Historien upprepar sig alltid

Kolleger på en arbetsplats tenderar alltid

att vilja hålla sig väl med chefer

och försöker att på alla sätt sätta krokben

för sina framgångsrika arbetskamrater

och gör allt för att minska deras aktier hos chefen

Man kan gå hur långt i detta avseende




Prosa av Valter Örn VIP
Läst 209 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-05-27 15:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP