Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Parken


Det finns en park
i en främmande stad
där de som slutat tala
sträcker toner
till varandras hjälp

Jag gick där själv en gång
för längesedan
och letade i gräset förgäves
mitt förlorade namn

Så fann jag det till sist
gömt i markens grönska
tillsammans med annat jag mist
och sådant jag glömde att önska




Fri vers av Färdskrivaren VIP
Läst 195 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-05-27 16:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Färdskrivaren
Färdskrivaren VIP