Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tro´t den, som vill...

Min inre trädgård
blev aldrig perfekt
vad jag än sådde
därinne rådde
nå´n sorts defekt...

Men visst fanns det där
skön musik och sång
trots toner viga
ej nå´n tycks stiga
uppåt nå´n gång...

Och göra sin röst hörd
en dag på strand väcks jag
av en ton som slog an
och uti mig fick tag
och jag ser då en man...

Sjungande gungande
lutar sig över mig
sover du mitt på da´n
jag sätter mig vid dig
och mitt namn det är Jan...

Oj, sa jag, så´nt snabbt ryck
går du alltid fort fram...
Ja, man måste våga
utvidga sitt program
du har tänt en låga...

Jag? Jag låg stilla här...
Sant! Det var nå´t som drog
Kanske jag i sömnen log...
Ja så var det nog...
Just det mig intog!























Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 146 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-05-27 18:36



Bookmark and Share


  ULJO
Vårda kärlekens inre trädgård är viktigt annars vissnar den och dör
2019-05-28
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt