Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
om det som aldrig blev


Jag kunde ha älskat dig

Jag kunde ha älskat dig hejdlöst

bortom allt vett och all sans

Jag kunde ha skänkt dig mitt hjärta

om en del inte först varit hans

 

Jag kunde ha glömt allt omkring mig

och kämpat tills du blivit min

om mod varit större än rädsla

så kunde min famn varit din

 

Nu är du väl bara ett minne

en tanke som svävar förbi

nu är du väl bara en längtan

små glimtar i min fantasi

 

Jag fick aldrig viska min kärlek

och höra mitt namn i din röst

känna din värme intill mig

och dela min trygghet och tröst

 

Jag kunde ha älskat dig hejdlöst

ja, bortom all rim och reson

Jag kunde ha skänkt dig min kärlek

om mitt liv haft en annan version

 

©JessicaMarieOlsson

Välkommen till: https://www.facebook.com/Jessicasdikter/?ref=bookmarks




Bunden vers (Rim) av Jessica Olsson VIP
Läst 440 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2019-05-27 19:21



Bookmark and Share


  AKT VIP
Tänker på Anna-Maria Lenngren när jag läser den här dikten. Kanske är det rytmen i den. Välskriven. Gillas!
2019-05-28

    ej medlem längre
Fin dikt och sammanhållen text. Mästerlig och i din stil. Originell och med smarta rim. Den har allt i ett.
2019-05-27

  Fulbergarn
Fint flyt på rim och vers.
2019-05-27

  Ulf Carlsson VIP
Fint strukturerat poem med lundellskt stuk! Ord- och rimvalet "version" stör mig lite.
2019-05-27
  > Nästa text
< Föregående

Jessica Olsson
Jessica Olsson VIP