Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Spela lite Joe "I wanna know" släng ihop ett blandband med de hetaste låtarna och kom över för en kopp varmchoklad, bakelser. det är så jag vill bli förförd


Om din kärlek inte känns som 90-tals r&b

 

Inget för tajt eller kråmigt, Chanel eller Gucci
Baggy jeans och tank topp
Adidas originals 3-stripes hoodie
Kritvita sneakers, Fila eller Nike
Slow jams som Usher “Nice & slow”
Babyface “This is for the Lover in You”
Tända ljus, kyssar och nynna på goda minnen
Joe, Donell Jones, Horace Brown "Things We Do For Love"
Vill inte ha nå heavy metall i sovrummet
Techno pumpandes i bilen
och försök inte ens spela...Winnerbäck eller
Melissa Horn (sorry om jag trampar nån på tårna nu ;)
För senaste tiden har jag tänkt
Baby, jag kommer att slänga på mig den där vita t-shirten:
"If The Love Doesn’t Feel Like 90’s R&B
I Don’t Want It”

 

För jag behöver lite TLC
Lite CrazySexyCool
Lite gulligulli gull
För jag behöver det där
bump & grind
och avkoppling, avkoppling
Och jag vill ha dig över mig
på mig, under mig

helt uppe i mig
Som att du är ett riktigt freak som Jodeci

Feenin’ for me baby!

 

Jag vill ha någon som är tuff men mjuk som Aaliyah
Med attityd som T-boz, för
“If your girl only knew”
Jag vill ha nån som är "down” som Brandy
Jag vill att min Bae kan “Just kickin’ it” like Xscape
och jag vill ha nån som nynnar på MC
Always be my baby”
och viktigast av allt
jag vill ha nån som får mig att jucka och dansa som
Ginuwine

 

 

“Pony”




Fri vers av Hon kallar sig poet VIP
Läst 212 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-05-27 20:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP