Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ÄlSka

Jag älskar dig
Så jävla mycket
Lämnade mig till dig
Hela mig
lät allt hända lämna över kände mig trygg
ville bli gammal med dig
leva ett liv med med OCH motgångar
med tristess och underbart om vart annat

Visst tyckte vi olika men va har man att dela prata om när allt är lika

JAG ÄLSKAR DIG och kommer sakna dig grymt
aldrig våga lita på någon igen

OM jag dör innan detta är klart så måste du lova att mina grabbar får det dom ska
och att DU ser till att det blir så eftersom du är och kommer vara den sista som vet

Tack för din tid
Hoppas du finner vad du söker och inte ångrar allt vi gjort
FÖR MIG VAR DET VACKRAST


puss




Fri vers av kråkan VIP
Läst 200 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-05-27 21:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kråkan
kråkan VIP