Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tröstens yttre konturer

Jag försöker minnas dina ögon
du blundar framför mig
natten en räcka av urdruckna glas
och en krympande måne
vi söker nya ord för sömn
på ett språk vi kan tala
klär oss till malmvagnars dån
och svalornas hunger
sorgen en mantel av tunt ylle
och strimmor av regn
du lägger den om mig med varsamma händer
ur träden lyfter svartnande fåglar




Fri vers av Grävling
Läst 163 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2019-05-27 22:13



Bookmark and Share


  Rafmagn VIP
Wow! Vackert och suggestivt!
2019-05-27
  > Nästa text
< Föregående

Grävling
Grävling