Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min psykolog torkar sina tårar

Min psykolog torkar sina tårar
I stolen framför mig
Han sträcker sig efter näsdukarna som står på min sida av bordet
Och jag tänker, fan vad det här är sorgligt
För jag har precis slitit upp bröstkorgen
Revben för revben,
och allt sipprade ut
Smärta
Sorgen från att aldrig få bli frisk
Nålar och illamående
Han måste ha hört så många berättelser förr
Men i takt med att gråten sätter sig som ett lock i min hals
Så fäller han sina tårar
Och jag tänker, ja, det är nog ganska sorgligt ändå
Medan jag monterar ihop min bröstkorg igen
Och puttar näsdukarna åt hans håll




Fri vers av gamlarader
Läst 178 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-05-27 22:35



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
Han grät DINA tårar. Ge inte näsdukar till honom ! Det får han sköta själv. Du betalar för det.
2019-05-31

    ej medlem längre
Du har fått mycket självinsikt och lyckas hela dig själv. En målande och utelämnande text Du har skapat. Skriv lite till och Du har en mästerlig bok.
2019-05-27
  > Nästa text
< Föregående

gamlarader