Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fågeln flög

Fågeln flög
en dag
över skogen,
och satte bo
i ingenting.

Världen var tom
som
en frukt utan skal




Fri vers av Poeten Salvador VIP
Läst 189 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-05-27 23:18



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Ibland känns det bra att man är äldre. Man får aldrig veta hur världen och naturen kommer att se ut. Din text väckte tankar.
2019-05-28
  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP