Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
© Ingår i "Terapisoffan III " av Sten Wiking


«DEN SOM FÖRNEKAR SIG SJÄLV BLIR ENSAM»

Ensam var hon och ensam är hon.
Hon skämdes för detta och trodde
att det var något fel på henne för
att hon var ensam.

Hon gömde sig i den sociala gemen-
skapen,bland alla andra ensamma,
för att hennes ensamhet inte skulle
bli upptäckt,
men ensam var hon fortfarande,
fast i gemenskapens ensamhet.

Vändpunkten kom när hon mötte
en man som fick henne att lära
känna sig själv,på gott och ont,
där vissa egenskaper inte är så
behagliga lära känna,som de mer
behagliga,
men hon behövde aldrig känna sig
ensam längre,
och företog sig en inre inventering,
och restaurering.


*
Sensmoral : Den som förnekar sig själv,
blir ensam.




Övriga genrer av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 325 gånger
Publicerad 2019-05-28 10:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP