Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sång - Haiku

 

 

koltrastens stämma

från skogens gömslen och snår

guldstrupe äger

 




Bunden vers (Haiku) av Öknens Ros VIP
Läst 119 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-05-28 09:59



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Ja, man kan bara älska denna sångfågel!
2019-05-28

  Bodingen VIP
Ja tänk om den kunde jaga bort den där skogsduvan som hoar sig hes varje natta!
2019-05-28

  Feliaxel VIP
Den ger verkligen känslan av att vi snart har sommar
2019-05-28
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP