Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stönet ifrån en skälvande röst

Helt oskyldigt ligger hon och jag sked till sked
Och som vanligt så är det jag som kramar om henne
bakifrån
Och just den här gången så gör jag det med besked
för jag kan ju inte låta bli att smeka hennes rygg
hennes mage och hennes bröst
Ja, jag söker efter hennes ömmaste punkter med mina
bara händer i hopp om att hon ska känna som jag
Den som tänder till
Åh, älskling!
Sluta inte upp för det är så skönt när du ger mig hela
din fulla närvaro
För när du får utlopp för dina innersta känslor suger jag
i mig så mycket som möjligt till tröst
Och när du sen viskar dina innersta drömmar till mig
i mitt ena öra kan jag ju höra stönet
ifrån en skälvande röst..

Helt oskyldigt!

Ken Cassel
28/5-2019




Fri vers av Ken Cassel
Läst 104 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-05-28 10:15



Bookmark and Share


  AKT VIP
Oskyldighet är alltid en definitionsfråga.
2019-05-28
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel