Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spårat ur

Kvällen var sen
Butiken var stängd
Galoscherna passade inte
Tåget som hade spårat ur

Ensam mot bättre vetande
Så blottad mot världen
Sanningar som skulle begravas
Himlen var så långt borta

Alla hästar var långt ifrån hemma
Stallet var så ekande tomt
Orkanens vindar drev dom bort
Fullständigt tappat all kontroll

Var så full av ångest
Orden som tystnat
Blomman som vissnat
På väg mot ruinens brant

Så brände alla skepp
Vilsen på öppet hav
Ännu en ödesmatch
Än är inte handduken kastad




Fri vers (Fri form) av Lidde
Läst 121 gånger
Publicerad 2019-05-28 11:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lidde
Lidde