Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Text av bilder...


INRE BILDER

Texter skapas av den inre bilden, all
bild skapas till text monumentalt ur
det inre, en välsignad begåvning på
gott och ont.

Aforismer, anekdoter, metaforer, tänkt
förmedlar ett tillstånd, en situation...
Den inre styrkan bygger på inre skörhet




Fri vers (Modernistisk dikt) av Johanne Rydgren Rilje
Läst 106 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-05-28 12:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johanne Rydgren Rilje
Johanne Rydgren Rilje