Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jaktlycka

Om man jagar dag som natt
För att lyckan få fatt
Då får man springa fort




Bunden vers (Haiku) av Feliaxel VIP
Läst 210 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-05-28 13:15



Bookmark and Share


  M.Eta
Lyckan springer fortare men gömmer sig bakom hörnet! Rätt som det är kommer den fram!
2019-05-29

  Marita Ohlquist VIP
Evig lycka finns nog inte, bättre att ta vara på och njuta av det stunderna som är.
2019-05-29

    Elisabeth Nilsson VIP
Lyckan kan vara svårfångad. Kanske består den mest av ögonblick.
2019-05-28

  ULJO
Lycka ska inte stressas fram. Den kommer när det är tid för det.
2019-05-28

  Öknens Ros VIP
Vänta och låt lyckan komma.
2019-05-28
  > Nästa text
< Föregående

Feliaxel
Feliaxel VIP