Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När hans hjärta håller på och blöder

Du hade min hand
Hela mitt stöd
Hela min glöd
För det fanns ingenting som jag inte kunde göra för dig
Men sen hände någonting som jag aldrig kunnat ha trott
För från den ena dagen till den andra var du som förbytt
Och sen den dagen du bara försvann utan att säga adjö
sårade du min själ riktigt kraftigt
Så pass kraftigt att jag först trodde att jag skulle gå under
Jag trodde jag skulle dö
För efter det att du försvann kände jag mig som ett glas
i sex månader
Ett glas som föll och föll och föll ner mot golvet
Och när det väl gick sönder vaknade jag upp och insåg
att det finns flera fiskar i sjön
Och eftersom vår tid nu är svunnen så har jag nu lagrat
den tiden vi har haft i min minnesbank
Minnen som jag kan tänka tillbaka på när jag känner
att jag behöver
Till exempel alla de fina stunder som vi hade när jag
var nykär och kärlekskrank
Men som oftast blir det där bara jobbigt
För det är när jag går där och tänker på dig
som mitt hjärta håller på och blöder...

Ken Cassel
28/5-2019




Fri vers av Ken Cassel
Läst 96 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-05-28 13:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel