Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon driver mig till vanvett

För hela tiden så ska jag utföra alla hennes ärenden
och bli varm i kläderna och börja lukta svett
Jag undrar hur hon tänker
Har hon ingen moral
Har hon ingen vett eller etikett
För när hon kör med mig, så känns det inte rätt
För djupt nere i min själ så är det någon som säger till mig
Hallå där
Nu är det någonting som är ruskigt fel
Så det är bäst att jag rättar till det felet genom att säga
till henne hur jag känner det, samtidigt som jag ler
Vågar inget annat..

Hon driver mig till vanvett!

Ken Cassel
28/5-2019




Fri vers av Ken Cassel
Läst 72 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-05-28 13:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel