Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Just nu händer det någonting

precis i denna stund
Otäcka saker som skulle få en annan att inte få
en blund
Krig och elände med mycket besvär
Älskar människorna inte varandra längre, eller
Finns det ingen som kan hålla sams och hålla sin
omvärld lite kär och inte göra det mot någon
annan det som man själv inte vill bli utsatt för
För titta ut genom ditt fönster
Du vet inte om du kommer att få möta på ditt öde
precis där utanför
Då gäller det väl ändå att vi tar vara på livet och
älskar varandra, så som det sig bör
istället för att bara stå och titta på när planeten
våran håller på att dö
Ja, jag undrar bara vilket nummer som jag har här
där jag nu står på de dödligas kö...

Just nu händer det någonting!

Ken Cassel
28/5-2019




Fri vers av Ken Cassel
Läst 93 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-05-28 14:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel