Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Orsaka

Det finns en kopp te, det finns färskt bröd
det finns träden som växer i bröstet
det är inte farligt
vi dricker trösten ur rökgrå muggar
frön faller ur våra händer

att älska även det som vissnar
att du ska slitas sönder men inte än
det finns ett språk av tyst snö
när du aldrig glömmer din mors namn
det finns söt mjölk och tjocka filtar




Fri vers av Grävling
Läst 335 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2019-05-28 15:39



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Bokmärkte den för några dagar sen, har sen dess försökt hitta orden för att beskriva hur bra den är.

Men jag måste låta den vara så. Ett bokmärke.
Tack igen.
2019-05-30

  Kungskobran VIP
Fantastisk fin dikt med många bottnar kan läsas om och om igen
2019-05-28
  > Nästa text
< Föregående

Grävling
Grävling