Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fråga

Vajande grässtrån
står i majvindar friska 

undrar ...
var är sommaren?




Fri vers av Lena K Nilsson VIP
Läst 201 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-05-28 16:17



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Ja, våren har varit lång, men visst är sommaren på väg nu...
2019-06-01

    ej medlem längre
Enkelt! Vackert! Genialt! För de som handskas varsamt med orden som du..
2019-05-28

  ULJO
Den gjorde ett litet uppehåll. Men återkommer
2019-05-28
  > Nästa text
< Föregående

Lena K Nilsson
Lena K Nilsson VIP