Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Repris från vindsförrådet.


Kåkspecialist

En fräck falskspelare ifrån Leiden

vann alltid i poker men säg den

som i längden, om än aldrig så sniken

slår sannolikhetsmatematiken

så till en annan kåk fick han lejd se´n !




Fri vers av limerick
Läst 251 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2019-05-28 16:40



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Falskspelet avslöjades
i sanningens minut
hamnade på kåken
spelet var slut!
2019-05-29

  lodjuret/seglare VIP
Icke helt utan lust, tänk bara en sån trust, sitter med alla fyra fem inne, livet leker tills i bra san en pinne, vilsen kanske till slut just...
2019-05-28

    Sefarge VIP
Sedeslärande "historia"
Lurar man kåken av nån
Kan man själv hamna
Där med galler på
Insidan?
;)
2019-05-28

  Gunnel Eriksson VIP
Roliga rim. Testade att läsa din limerick högt. Det blev lite haltande men bra.
2019-05-28

    Dan Myrbeck
Jaa, matematik är ett ämne
med bråk.

/Matematiker att räkna med

P.S. Vet inte om du vet att jag är
matematiker? Nu vet du, i alla fall...!
2019-05-28

  Daniel_78 VIP
Jag tror det finns ett kortspel som heter BluffStopp. Passande titel kanske :)
2019-05-28
  > Nästa text
< Föregående

limerick
limerick

Mina favoriter
Hålla truten-limerick