Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skandalen om


Soporna

Vems fel är det?
Dom kriminella

Eller de som ger dom
Möjligheten att utföra dådet

Kapitalister förorenar
Camorran utför

Greta gav oss alla
Något att tänka på

Låt oss tänka, åtminstone
För vår nästa generation.




Fri vers (Spoken word/Slam) av Federico Romano VIP
Läst 182 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-05-28 17:38



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Jo, vi måste tänka och göra något åt vår framtid...så att vi får någon...
2019-06-01
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano VIP