Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tänker på min kära mor

 

Som liten pojk
minns jag min mor
Om jag tänkte skolk
knöt hon mina skor

Hon tröstade mig
gav allt hon kunde ge
När något avkrävdes mig
gav hon mig styrkan att se

Hon fanns alltid där
stabil som det största träd
Nu hittade jag henne i en sekretär
tittar på en bild av henne så späd

Gråter en stund
i mycket mer än en sekund
Hoppas du i din sista stund
inte led i mer än en sekund

 



Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 132 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-05-28 18:03



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Fin hyllning!
2019-05-30

    ej medlem längre
Fin dikt till minnet av en kärleksfull mor!
2019-05-28
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP