Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Född i helvetet

 

Tänka positivt 
är svårt i nöd
När allt är negativt
ser man bara sin död

Att man då måste vända detta
kan då vara svårt att fatta
För när livet uppför sig mot dig som en ständig vendetta
blir livet svårt att ratta

Om man inte föds
med guldsked i mun
Var det inte lyckan som erbjöds
och då är livets lina tunn

Då behövs en massa inre styrka
och en massa massa tur
Du kan hitta nåt i en kyrka
eller i ett vilddjur

Dina val får konsekvenser
du måste hela tiden välja rätt
Om du vill se till att ditt liv glänser
glöm tanken på en fribiljett




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 223 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-05-28 18:39



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Skriver under på Senta.
2019-05-30

    ej medlem längre
Om människan från begynnelsen levt som det var meningen, och inte låtit lura sig att vilja bli lik Gud, så skulle vi inte ha haft ondska i världen.
2019-05-28
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP