Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Under krutröken

 

 

Jag strör förtröstan i dina ögon,

ögon svarta av en avlägsen barndom.

Jag smeker dig i luften;

ditt skinn som bär spår av tvång och hat.

Jag krusar ditt lockiga hår

med kluvna toppar som spillt sitt sista hopp.

 

Och vi förenas i en framtid,

under krutröken, som förädlar oss till hjältar.




Fri vers (Fri form) av Judas Ekholm VIP
Läst 285 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-05-28 18:46



Bookmark and Share


  Evelyn Falk Möller VIP
Så underbart vackert. Lite Bonnie & Clyde- romantik
2019-06-17
  > Nästa text
< Föregående

Judas Ekholm
Judas Ekholm VIP