Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Två främlingar

En känsla av obehag,
likt smärta i benen då du gått för långt.
Så ekar själen tom.
Vi kan ta oss till skogen,
men aldrig längre än så.

För stegen tog slut där på vägen,
denna öde stig som inte leder dig.
Nej,
allt du någonsin önskat.
Om så för en dag.
Vem är du, vem är jag?
Finns det någon lag?
Ta allt, som ett slags avdrag.
Jag orkar inte hålla ett föredrag.

Vandrar vidare,
trots lagen säger emot.
Två för varandra främlingar.
Men idag är de allt.




Fri vers (Fri form) av Unsaidwords
Läst 203 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-05-28 21:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Unsaidwords
Unsaidwords