Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tideräkning

Att älska är att dö och återuppstå
som Lazarus lockad att vakna med magiska ord.

En ny tideräkning tar vid
med glödande röda årshjul
och heliga dagar, heliga nätter.




Fri vers av Rafmagn VIP
Läst 286 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-05-28 21:57



Bookmark and Share


  Johan Bergstjärna VIP
Så himla vacker och stark dikt.
2019-05-29
  > Nästa text
< Föregående

Rafmagn
Rafmagn VIP