Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill polera din puls

 

 

Jag vill polera din puls

jag vill sprida illdåd i ditt hjärta

jag vill älska med din hjärna

jag vill pusta ut svarta komplimanger

i dina trånande trumhinnor

jag vill att du blir min

men jag vill aldrig vara din.




Fri vers (Fri form) av Judas Ekholm VIP
Läst 246 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2019-05-28 21:58



Bookmark and Share


  överlevaren VIP
Blandad kompott av begär och makt!
2019-06-11

  Öknens Ros VIP
Mörka önskningar.
2019-05-29

  Syrran77
Bitterljuvligt
2019-05-28
  > Nästa text
< Föregående

Judas Ekholm
Judas Ekholm VIP