Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ETT OMAKA PAR

Han är en kvinna i en
mans kropp,
Hon är en man i en
kvinnas.

Man föreställa sig att
deras sexuella samvaro,
måste vara minst sagt
komplicerad.

Han led av "Bulimi"
Hon av "Anorexi"

Deras middagar består av
svält och frosseri.

Han som var "hon"
visste inte att "hon"
som var"han"
inte var "hon"
och ej heller "han"
som var "hon"

*




Övriga genrer av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 166 gånger
Publicerad 2019-05-28 23:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP