Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ojämnt skägg

Den väl-läggande hönan Meg
hon får på ögat något belägg...
Avundsjuk höna
sa, ta bort så´n böna...
Bonden sa, int´värp ögat nå´t ägg...





Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 140 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-05-29 03:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt