Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ångestantiklimax

Inte ens du kunde rädda min ångest
inte när du är så långt bort
för botemedlet är närhet och kärlek
och för tillfället
saknar jag båda
det hjälper inte att du HADE kramat mig
HADE kysst mig
HADE hållit om mig
För det enda du kan ge mig är ord
och vet du vad?
Du suger på det där med ord
Du får mig att känna mig så
Ensam och Isolerad
när jag sakta drunknar
i mina egna kamp
och kvävs av mina egna tankar
Du som borde få mig att tänka mindre
får mig nu att tänka mer
alldeles för mycket
och för fel




Fri vers (Fri form) av anonymiteten
Läst 141 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-05-29 08:40



Bookmark and Share


  danne //
Det är så svårt sånt när man inte kan med sina antenner signalera fel våglängd , budskapet är klart å tydligt men det hamnar fel. Fast vi kan nog känna av att vi är saknade även fast våra signaler hamnar lite fel..

tycker om det du har skrivit!

2019-05-29
  > Nästa text
< Föregående

anonymiteten