Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Late afternoon thoughts...

 

as clouds in the rain or sand in the sea
those individual feelings
like the high moon is far away

somewhere, echoing the last call
when sadness mingles
with melancholy tears

I don't want to remember
but the mind is always dreaming
raising the absolute loneliness

as a secret story
of a silent life
strive to complete itself
when the hands are still empty




Fri vers av Rise Little One
Läst 142 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-05-30 21:51



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Vemodsvackert...
2019-06-01

    Elisabeth Nilsson VIP
Sorg och längtan, så vackert och berörande beskriven i finstämd poesi som går direkt till hjärtat.
2019-05-31

  Quasimodo
Känslor och ord insvepta i sorgens mantel, tyngda av tårar och förluster, som hänger på tork under månen.
2019-05-31

  Blomma-Stjärna VIP
mycket vackert om oönskade, i skymnings lugn sakta framvandrande stämningar som lockar fram berättelser om ensamhet och övergivenhet
2019-05-30
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One