Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bort med man och kvinna

Alla feminister står på rad
Demonstrerande i parad
Med rörelser som metoo
Bara att säga finito
Så nya influenser
Måste finnas gränser
Inte ska vi bedömas efter kön
Så alla nya goda rön
Patriarkalismens boja
Går bra att snacka goja
Vi ska inte se oss som män
Med nya ord som hen
Så en kacklande höna
Säger inget om vem som är böna
Så vilka är våra roller
Vilka ska ses som fjoller
Så bort med man och kvinna
Vad kan vi av detta vinna
Men får väl säga förlåt
Inte bara könen som skiljer oss åt




Fri vers (Fri form) av Lidde
Läst 137 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-05-29 09:08



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Feminismen är en avskyvärd ideologi.
Jag VÄGRAR att använda hen.
Jag är för ett bibehållande av könsrollerna.
Folk kommer nu att komma med motargument. Tro mig, det förändrar INGENTING. Niente.
2019-05-29
  > Nästa text
< Föregående

Lidde
Lidde