Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En tröst...

Mitt ute på Motala sund
en seglats tog slut på en stund
seglare somna
då båten välkomna
blev ej ett vrak, hamna på ett grund...




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 244 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-05-29 09:18



Bookmark and Share


  ULJO
Illa, mycket illa. Det gäller att vara skärpt på sjön.
2019-05-29

    ADI Nehlin
Så kan det gå.
2019-05-29
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt